Cautare

13156 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (3.76 secunde)
Potrivit evidentelor Biroului Europol din Italia, Dragos Cristian Sorica a fost anchetat in 2008 si 2010 pentru conspiratie, falsificare de carduri, fraude informatice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010.
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: ... Maria de 22 de ani din Bucuresti, ocupanta loc dreapta fata in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internata la spital - ranirea usoara a lui T.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd. ... Constantin de 75 de ani din Bucuresti.
Or, tratatul le interzice brusc sa protesteze in Bucuresti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit sa fuga din Bucuresti in 1883. ... Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. NICOLAE de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe str. ... Ilinca de 84 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
In Dolj, sunt circa 40.000 de pensionari pe caz de boala, ceea ce ar insemna ca, in interval de un an, toti acesti oameni ar trebui sa se deplaseze la Bucuresti pentru a vedea daca primesc legal pensiile de invaliditate.
La data de 25 august 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti l-au depistat, intr-o zona comerciala din sectorul 4, pe S.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. ... VASILE de 96 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
google-analytics.com